One response »

  1. Wong takon wong sing tur angkara
    Antarane rika aku iki
    Sumebar ronronane gara
    Janji sabar sabar sak wetara wektu
    Kala mangsane
    Titi kala mangsa

    Pamujiku ti bisa
    Sinutra korban jiwangga
    Pamungkase kang tur angkara
    Titi kala mangsa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s